Sidor

fredag 7 maj 2010

Bättre sent än aldrig Högberg - och tack Sunne!

eller hur ska rubricera det faktum att Peter Högberg bloggar att "ett seminarium på landsbygdsriksdagens som hade det klockrena budskapet "Vi ska inte behålla landsbygden utan utveckla den". Vidare så har Peter upptäckt att hans eget parti "inte riktigt tar tag i frågorna", och Peter själv tycker det är ett nytt synsätt som börjar gro utan för tullarna. Det är bra Peter, jag hoppas du inte glömmer detta på vägen hem. Inte behöver man åka ända till Sunne för att upptäcka villkoren för landsbygden. Det finns på närmare håll, t.ex. utanför tullarna i Vimmerby.

Peter - hur utvecklas Frödinge, Gullringen, Rumskulla, Storebro och Södra Vi genom centraliserad matlagning för barn och äldre inom dagis, skola, hemtjänst och äldreboende till Vimmerby?

Peter - tror du att alla eventuella omsorgsföretagare skulle utgå från Vimmerby om vi införde LOV inom exempelvis hemtjänst, äldreomsorg etc. eller kan det rent av leda till nytt företagande i flera av våra tätorter?

1 kommentar:

  1. Som av en händelseså presenterade vi vårt program för landsbygden och det finns att läsa här:http://hogbergstankar.blogspot.com/2010/05/en-bild-av-hur-vi-utvecklar-hela.html

    SvaraRadera